Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пролетни Рулца»Китайски пролетни рулца

Китайски пролетни рулца

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1125k
Китайски пролетни рулца1 / 2
12/08/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
18 бр.
"Класическо ястие от Китайската кухня, любимо на много холивудски звезди! Разберете защо ето тук"

Необходими Продукти

  • оризови кори - 18 броя квадратни със страна 10 см ( могат да се заменят с кори за баница)
  • соеви кълнове - 220 гр.
  • пилешко месо - 500 грама
  • моркови - 2 бр. рендосани
  • зеле - 300 г рендосано
  • соев сос
  • сол
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнина в тиган. Накълцайте пилешкото на възможно най-ситни парченца и го сложете да се запържи заедно с морковите и фино настърганото зеле. Най-накрая прибавете и соевите кълнове. Овкусете със соев сос и малко сол.

Напълнете с плънката оризовите кори или листите за баница и ги завийте така, че да се получи плосък правоъгълник.

Загрейте повечко мазнина в дълбок тиган и изпържете пролетните рулца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
56
43
32
21
10
Дай твоята оценка: