gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Пилаф»Пилаф с овнешко месо

Пилаф с овнешко месо

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k3214k
Пилаф с овнешко месо1 / 2
22/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
105 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете нарязаното на кубчета месо, прибавете настърганите моркови и нарязания лук. Изпържете.

Прибавете доматеното пюре, 700 мл вода, черен пипер и възварете. Добавете изплакнатия ориз и отново възварете.

Захлупете тенджерата с капак и задушавайте в слаба фурна до омекване Преди поднасяне поръсете със ситно нарязания пера от лук.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: