Супа карфиол

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k3312k
Супа карфиол1 / 2
28/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6
"Имаш ли две глави карфиол - просто си направи двойно количество от тази ароматна супа"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете карфиола, който сте накъсали на розички, в подсолена вода.

Пасирайте го, щом се свари и направете отделно запръжка от маслото и брашното. Разредете я с малко от водата на карфиола.

Овкусете със сол, млян черен пипер, малко скълцан магданоз и настърган кашкавал. Върнете сместа към останалия карфиол и разбъркайте.

Доварете за известно време и застройте супата с разбитите яйца и кисело мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: