Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Френски макарони

Френски макарони

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
Френски макарони1 / 2
28/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6
"Страхотно, как не сме се сетили досега"

Необходими Продукти

  • масло - 70 г
  • яйца - 3 бр.
  • прясно мляко - 125 мл
  • брашно - 100 г
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте мекото масло на крем, добавете лъжица по лъжица брашното, млякото, маслото, жълтъците от яйцата и овкусете със сол и пипер, както и скълцан магданоз.

Отделно разбийте белтъците на пухкав сняг и ги объркайте към основната смес. Сипете сместа в намазнена и поръсена с галета пудингова форма.

Сложете да се вари на водна баня около 30 минути. Изстиналата смес нарежете на ивички и поднесете към бульон и супа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: