Запечени кренвирши с кашкавал
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Колбаси»Запечени кренвирши с кашкавал

Запечени кренвирши с кашкавал

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k338k
30/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
"Поколения са израснали с тази бърза вечеря, обяд или закуска, и пак е актуална"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете кренвиршите и с нож ги цепнете по дължина от едната страна.

В цепнатините сложете тънки резени кашкавал, който може да замените с пушено сирене.

Поръсете с подправки - черен и червен пипер, както и чубрица. По желание може да добавите друга подходяща подправка.

На 1-2 места забодете клечки за зъби, за да се закрепи плънката и да не изтече по време на печенето.

Подредете кренвиршите в тавичка и върху всеки сложете парче масло. Запечете ги и ги поднесете топли с гарнитура от салата.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: