Начин на приготвяне
Счупете яйцата в купа, подправете със сол и черен пипер на вкус и ги разбийте добре.
През това време в тиган разтопете малко масло и запържете бекона до златисто.
Извадете бекона в чиния и в същият тиган изсипете разбитите яйца.
Сложете двете филийки хляб да се потопят в омлета, след което ги обърнете от другата страна и ги оставете така, докато се запекат заедно с яйцата.
След 2-3 минути, когато яйцата се запекат, обърнете омлета и върху филийките подредете топеното сирене и бекона.
Изчакайте да се запече омлета и от долната страна, прегънете и сервирайте.
По желание може да добавите нарязани чери домати и авокадо за гарнитура.
Вижте също как да си направите популярните френски сандвичи - Крок Мосю и Крок Мадам.















