Начин на приготвяне
Орехите и фурмите се поставят в кухненски робот и се смилат до лепкава смес. Добавя се какаото и солта. Получената основа се притиска към дъното на форма с подвижен ринг (около 22 см), застлана с хартия за печене.
За крема кашуто се пасира с кокосовото мляко, подсладителя, ванилията и кокосовото масло до напълно гладка и кремообразна консистенция. Половината крем се разпределя върху основата, отгоре се нареждат малините, след което се покриват с останалия крем.
За глазурата се разтопява кокосовото масло, добавят се какаото и кленовият сироп и се разбърква до хомогенност. Залива се тартът и се оставя в хладилник за поне 2 часа, докато стегне.
Вижте също как да си направите ронлив шоколадов сладкиш или любимото шоколадово суфле.
















Коментари