Начин на приготвяне
Беконът се нарязва и запържва в голям тиган до златисто. Изважда се върху кухненска хартия, а в същата мазнина се задушават лукът и чесънът до омекване.
Добавя се телешката кайма и се готви, докато стане кафява и се раздроби добре.
След това се прибавят печените домати, доматеното пюре, пушеният червен пипер и кайенският пипер. Сосът се оставя да къкри около 10 минути, докато се сгъсти.
През това време спагетите се сваряват според указанията на опаковката, отцеждат се и се добавят в соса. Разбъркват се добре, за да поемат ароматите. Прибавя се половината от настъргания чедър и част от бекона.
Спагетите по каубойски се сервират горещи, поръсени с останалия чедър, бекон и нарязан зелен лук.
Ако обичате спагети, опитайте непременно и класическите спагети Болонезе или по-леките спагети Арабиата.
















Коментари