Пържено месо

04/12/2014
кольо
откольоНовак
"Непретенциозно и вкусно, остава само да ви пожелаем наздраве "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 862
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • телешко месо - 1.5 кг, може и свинско, овнешко, от бут
  • сол
  • черен пипер
  • бахар - счукан
  • лук - 250 г
  • масло - за пържене, или олио
  • магданоз - 1 връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете предварително измитото и подсушено месо на големи парчета. Набодете ги с ножа, сложете ги в хаван и го начукайте добре.

Поръсете с подправки и добавете скълцаните ситно лук и магданоз.

Загрейте мазнина и изпържете в нея месото, докато стане готово.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар