Шоколадов кекс

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
3712k69k
Шоколадов кекс1 / 4
13/12/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
14 парчета
"Обогатяваме кексотеката си и с този пухкав и сладък шоколадов кекс"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата, добавете захарта и постепенно олиото при непрекъснато разбиване.

Добавяйте на порции, като ги редувате, брашното с киселото мляко и содата.

След като сместа се хомогенизира, разбъркайте с какаото и прехвърлете тестото в намазнена и леко набрашнена форма за кекс.

Сложете да се пече в загряна на 180 градуса фурна за около 35 минути или до готовност.

Готовият кекс се обръща, след като престои 10 минути във формата. Глазира се с течен шоколад или с разтопен шоколад.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
58
41
34
20
10
Дай твоята оценка: