Телешко месо с червен пипер

НинаНинаНовак
16/12/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 237
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете ситно нарязания лук в мас до пожълтяване. Прибавете нарязаното на кубчета месо, изпържете.

Добавете червения пипер, налейте бульон, посолете и задушете. В края на задушаването прибавете сметаната. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар