Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинско с кисело зеле по карловски

Свинско с кисело зеле по карловски

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
Свинско с кисело зеле по карловски1 / 2
23/12/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
110 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • кисело зеле - 1.5 кг
  • свинско месо - 750 г
  • люти чушки - 4 - 5 бр.
  • червен пипер - 5 г
  • мас - 100 г
  • лук - 100 г
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета и го запържете в част от маста. Извадете го и в същата мазнина запържете леко ситно нарязания лук. Прибавете червени пипер и върнете месото.

Залейте с гореща вода и оставете да ври на умерен огън. Нарежете зелето на тънки ивици. Изсипете го в тава с останалата част от мазнината и задушавайте във фурната до омекването му.

Тогава прибавете месото и пиперките. Сложете отново ястието във фурната и го изпечете до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: