Свински джолан с картофи
Pork Shank with Potatoes

Свински джолан с картофи

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5014k
Свински джолан с картофи1 / 3
28/12/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции6
"Крехко свинско месце, което само се отделя от кокала и ароматни картофки - обядът е готов!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете джолана в голяма тенджера, добавете сол и олио. Варете го до готовност и след това запазете бульона, в който е врял.

Прехвърлете сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер.

Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука. Чесъна се слага най-отдолу, за да не прегори. Поръсете със сол и олио.

Сипете няколко черпака от бульона и сложете да се пече във фурната, като от време на време поливате месото с част от отделената течност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: