Телешко с ментова марината

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
09/01/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 017
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ментата се нарязва на ситно, добавя се олиото, лимоновият сок и горчицата и всичко се разбърква.

Месото се нарязва на пържоли, начукват се леко, заливат се с маринатата и се оставят за 2 часа.

След това се осоляват и се пекат на 200 градуса до готовност.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар