Джинджифилови бисквити с орехи

30/12/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо768
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се залива с една чаша гореща вода със сол, разбърква се и се оставя да изстине за 20 минути.

Белтъците се разбиват на сняг със захарта. Ореховите ядки се режат на едро. Тестото се смесва с маслото, жълтъците, орехите, джинджифила, меда и всичко се разбърква.

Добавят се белтъците. Тестото се разточва на кора с дебелина около 2 сантиметра и се режат триъгълници. Пържат се в загрята мазнина до златисто и се сервират студени, поляти с мед.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар