gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пушена риба с ориз

Пушена риба с ориз

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k278k
Пушена риба с ориз1 / 2
20/01/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • риба - 800 г пушена
  • яйца - 4 бр. сварени
  • лук - 1 глава
  • ориз - 2 ч.ч
  • олио - 3 с.л.
  • бульон - 4 ч.ч. от кубчета
  • сол - 1 щипка
  • червен пипер - 1 ч.л лют
  • магданоз - 6 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в загрятото олио заедно с ориза.

Залива се с бульона, подправя се с червения пипер и солта и се оставя да се вари до поемане на течността.

Добавя се почистената и нарязана риба и яйцата, нарязани на дребно. Ястието се сервира, поръсено с нарязан на ситно магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
42
30
22
10
Дай твоята оценка: