Печен заек със сметана по руски
Pečeni zec sa pavlakom na ruski način
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Заешко месо»Печен Заек»Печен заек със сметана по руски

Печен заек със сметана по руски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k277k
Печен заек със сметана по руски1 / 2
25/01/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
6
"Крехко заешко месо и сметана - за нас две порции, а за вас - каквото остане"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заекът се измива, слага се в тава и се залива с вода, разредена с оцет.

Оставя се да престои 4 часа и след като се отцеди, се правят разрези и в тях се слагат парченца сланина и моркови.

Залива се със сметаната и се пече на 190 градуса около 2 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: