Солени гевречета

26/01/2015
Николета Янева
отНиколета ЯневаНовак
Приготвяне60 мин.
Готвене40 мин.
Общо100 мин.
Порции30 бр.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 871
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички съставки без олиото и замесете гладко тесто. Намазнете си ръцете и разделете тестото на части, които трябва да съобразите с размера на шприца ви.

Шприцовайте гевречетата върху голяма тава, застлана с хартия за печене. Ако не разполагате с шприц, може да оформите гевречетата и с намазнени ръце.

Загрейте мазнината в дълбока тенджерка (пластът олио трябва да е поне 4 см), която е с малък диаметър. Изпържете вътре гевречетата.
подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар