Народни наденици
Narodne kobasice

Народни наденици

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5017k
Народни наденици1 / 4
11/02/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
160 мин.
Общо
160 мин.
"Българинът обича народните неща и това е още един вкусен повод за народна любов"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Една част мазни свинско и 1 част крехко се смилат 2 пъти през машинка за месо. На всеки 2 кг месо добавете 3 глави предварително нарязан и запържен лук, сол, пипер, кимион и чубрица на вкус. Добавете и 2-3 счукани сушени и люти пиперчици и чаша бульон от месо.

Сместа се обърква много добре и се оставя да престои за 1 нощ. На следващия ден се пълнят тънки черва. Наденичките се завързват и се пускат във вряла вода. След завиране ги извадете и отцедете. Окачете ги да съхнат.

Така приготвените наденици са много вкусни печени или пържени с гарнитура от салата от кисело зеле, картофена салата, бобена салата или туршия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: