Рибни кюфтенца

EfrosiaEfrosia
Джедай
9745k1122k
Рибни кюфтенца1 / 2
31/08/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2-3
"Обичате риба, но обичате и кюфтенца. Тогава защо не си направите рибни кюфтенца?"

Необходими Продукти

  • риба - 400 г бяла риба, сварена
  • моркови - 2 броя
  • лук - 1 глава кромид
  • грис - 3 с.л. царевичен
  • яйца - 1 - 2 броя
  • чубрица - няколко щипки
  • галета
  • сол
  • черен пипер
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете на кайма обезкостеното сварено месо от бяла риба.

Отделно смелете и кромида и морковите. Смесете ги с рибната кайма, добавете чубрицата, сол, черен пипер на вкус, яйцата, царевичния грис.

Омесете добре каймата, с мокри ръце оформете кюфтенца, потопете всяко в галета и изпържете до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
56
42
30
20
10
Дай твоята оценка: