Бьоф Строганов с коняк

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k277k
Бьоф Строганов с коняк1 / 2
07/02/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
95 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета и се начуква. Нарязва се на парченца с 1 сантиметър дебелина и 5 сантиметра дължина.

Месото се запържва в маслото, поръсва се със сол. Гъбите се нарязват на тънки филийки и се запържват.

Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто. Сметаната се кипва.

Месото се смесва със сметаната, коняка, гъбите, лука и се сервира горещо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: