Апетитна риба в бяло вино
Delicious Fish in White Wine
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Задушена Риба»Апетитна риба в бяло вино

Апетитна риба в бяло вино

EfrosiaEfrosia
Джедай
9635k1016k
Апетитна риба в бяло вино1 / 2
01/09/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
"Романтика в чиния - само така бихме описали тази риба с бяло вино"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибеното филе се измива, подсушава с кухненска хартия и се отстраняват всички кости. Слага се в тенджера заедно с бялото вино, като се нарязва преди това на едри парчета.

Прибавя се маслото. Картофите се сваряват в подсолена вода, лимонът се нарязва на парчета и накрая се прибавя към рибата. Овкусете с подправките, похлупете и оставете да се задушава 15 минути.

Рибното филе се сервира с гарнитура от сварените картофи, поръсва се с малко магданоз и леко се залива с винения сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: