gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Пълнени Домати»Печени домати по италиански

Печени домати по италиански

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k8k
Печени домати по италиански1 / 2
09/02/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 190 градуса и намазнете с малко олио тавичка за печене. Изрежете капачетата на доматите и внимателно издълбайте вътрешността им.

Посолете доматите отвътре, обърнете ги наобратно и ги оставете да се отцеждат, докато приготвите плънката.

Смесете вътрешността от доматите с галетата, подправките и гъбите, овкусете със сол и черен пипер.

Наредете доматите в намазнената тавичка, напълнете ги със сместа и поърсете с настъргания пармезан. Запечете ги за 15-20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: