Класическо минестроне

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k4k
Класическо минестроне1 / 2
14/02/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
"Пожелаваме ви добър апетит с класическата рецепта за минестроне"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и олиото в тенджеа. Нарежете бекона и го запържете за 3-4 минути, извадете и го оставете настрана. Нарежете лука, чесъна, целината и морковите и ги сипете в тенджерата.

Гответе 8-10 минути или докато зеленчуците омекнат. Прибавете нарязаните домати и бульона, похлупете, намалете огъня и задушавайте 20 минути. Прибавете след това нарязаните зеле, зелен боб, грах и спагети.

Гответе още около 20 минути и овкусете със сол и черен пипер. Върнете бекона към супата и след малко махнете от огъня. Сервирайте с пармезан.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: