gotvach.bg»Рецепти»Сладка»Рачел»Рачел от тиква с локум

Рачел от тиква с локум

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k8k
Рачел от тиква с локум1 / 2
24/10/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
"Когато мечтите се сбъдват или как да направиш най-вкусният рачел"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се разрязва, почиства и нарязва на малки парчета. Оставя се да престои 12 часа във варов разтвор. След престоя се измива обилно с вода.

Локумът се стопява в малко вода, слага се захарта и в готовия сироп се поставя тиквата, като се вари докато стане готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
54
40
31
20
10
Дай твоята оценка: