Ледено мляко с канела

07/03/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 909
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Млякото се загрява на среден огън заедно с три четвърти от захарта и канелата. Щом кипне, котлонът се намалява и млякото се вари 30 минути на минимален огън, като се разбърква.

Белтъците се разбиват на сняг, добавя се захарта и на тънка струя се добавя млякото при непрекъснато разбиване.

Разпределя се в чаши и се замразява за 3 часа във фризер, като на всеки 15 минути се разбърква.
подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

анонимен
анонимен
27.06.2015 12:10
А сметаната?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв