Пиле по императорски

Пиле по императорски

EfrosiaEfrosia
Джедай
9414k1014k
Пиле по императорски1 / 2
05/09/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции1-2
"Уникално приготвено пиле със зеленчуци по императорски китайски - създава определено апетит и настроение. Да ви е вкусно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на кубчета и го поръсете със соевия сос и ситно нарязания джинджифил. Оставете го да отлежи около 30 минути, за да се овкуси.

Загрейте олио в тиган и запържете фъстъците със стритата люта чушка. Извадете ги от мазнината и сложете нарязаните на парченца зеленчуци също да се изпържат.

След тях идва ред да запържите само пилешките късчета. Когато са готови добавете всички останали продукти и поръсете с пилешкия бульон, в който е разтворено нишесте.

Овкусете със сол и китайска подправка вей цзин (1 с.л.). Пиле по императорски се сервира горещо.

Рейтинг

5 11
4 6
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: