gotvach.bg»Рецепти»Закуски и Печива»Тарталети»Тарталети с пикантни гъби

Тарталети с пикантни гъби

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k12k
Тарталети с пикантни гъби1 / 2
14/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 180 градуса. С точилка разточете филийките хляб, възможно най-тънко. В 4 форми за тарталети разпределете разточените филийки и ги запечете във фурната.

Нарязаните гъби се изсипват в тиган, добавя се чесънът, горчицата и пилешкият бульон и всичко се задушава, докато гъбите омекнат и течността се редуцира наполовина.

Извадете гъбите от тигана и ги дръжте на топло. Кипнете соковете, които са останали в тигана, за да получи гъст сос, овкусете със сол и пипер.

Гъбената смес се поръсва с магданоз и див лук, след което се разпределя в изпечените тарталети. Сипете отгоре соса от тигана и сервирайте веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: