gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Колбаси»Апетитни наденички в доматен сос

Апетитни наденички в доматен сос

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k8k
Апетитни наденички в доматен сос1 / 2
15/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденичките се разполовяват и се нарязват на парченца с дължина около 3 см. Нарежете лука и пушените гърди на ситно. Гърдите се запържват в тиган без мазнина до хрупкаво, а в отцедилата се мазнина лукът се изпържва до златисто.

Прибавете доматите, подправките и разтворения във вода бульон. Посолете на вкус и оставете сосът да поври около 15 минути.

Добавете нарязаните наденичките и изпържените гърди. Оставете всичко да покъкри още 3-4 минути, а накрая подправете с черен пипер. Сервирайте веднага с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: