Свински хапки по азиатски

09/09/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай4541
"Верни на традицията за смесване на вкусовете и тези свински хапки по азиатски ще ви изненадат с приятен сладък вкус "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 961
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 1 голяма глава кромид
  • захар - 1 с. л.
  • зехтин - 2 с. л.
  • дафинов лист - 2 листа
  • соев сос - 5 с. л.
  • сол
  • черен пипер
  • ориз - за гарнитура
  • бульон - зеленчуков
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на средно големи парчета. Оваляйте го добре с наситнения лук, захар, дафинови листа, соев сос, черен пипер и сол.

Всичко се слага да се пече в намазнена тава или йенска форма на 200 градуса за около 40 минути.

Свинското по азиатски се сервира със сварен в зеленчуков бульон ориз.подобни рецепти тук

5 2
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар