Начин на приготвяне
Загрейте предварително фурната на 180 градуса. Смесете сухите съставки в купа - кафява захар, какаото, брашното, захарта, содата бикарбонат, бакпулвера, солта и инстантното кафе, което може и да пропуснете.
В отделна купа разбийте яйца и жълтъка до пухкав крем, след това добавете мътеницата, растително масло и ванилията. Разбийте хубаво, докато всичко се хомогенизира.
Добавете течните към сухите съставки у постепенно комбинирайте двете части. Накрая объркайте сместа с шоколадовия чипс и прехвърлете в подходяща намазнена или застлана с хартия за печене тава.
Печете фъджа за около 1 час посредата на печката. Готовият сладкиш се охлажда за 20 минути във формата и се изважда. След като изстине напълно, се нарязва и поднася.
Да ви е сладко!
Изпробвайте още Орехов фъдж, Фъдж с кокос и орехи, Студен шоколадов фъдж с ядки.