gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Желиран език по мексикански

Желиран език по мексикански

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k275k
Желиран език по мексикански1 / 2
21/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се сварява до готовност, като към средата на варенето се добавят лукът и морковите, нарязани на кубчета. Когато са готови, се отцеждат, а в бульона се сипва желатинът.

Свареният език се обелва, нарязва се на филийки и заедно с морковите, лука и нарязаните кисели краставички и магданоз.

Яйцата се режат на кръгчета. В съд се слагат зеленчуците, отгоре се нареждат яйцата. Залива се с бульона и се оставя да се желира. Сервира се, гарниран с настърган на ситно хрян.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: