gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинско филе с бира и горчица

Свинско филе с бира и горчица

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k277k
Свинско филе с бира и горчица1 / 3
29/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива, подсушава се и се натрива със сол. Оставя се да престои на хладно за 15 минути и след това се слага в тава.

Намазва се с горчицата, поръсва се с нарязания на ситно лук и се залива с бирата. Тавата се покрива с алуминиево фолио и се оставя да се запича на 220 градуса 45 минути.

Когато месото се задуши, фолиото се маха и месото се оставя да се запича, докато се образува коричка - 25 минути. Готовото месо се нарязва на филийки и се сервира със соса от печенето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: