Пиле по рецепта от остров Ява

30/03/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 482
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се загрява на слаб огън и щом се разтопи, се добавя медът и соевият сос.

С този сос се намазва пилето, слага се в тава с гърдите нагоре и се поръсва с магданоза. Запича се от двете страни във фурната на 220 градуса, като се полива със соса, който се образува при печенето.

Готовото пиле се похлупва с капак или се завива с алуминиево фолио и се оставя да престои малко преди сервиране.

Опитайте още класическо Печено пиле, Печено пиле с бира, Пълнено пиле, Пълнено пиле с ориз, Пиле с картофи на фурна.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар