Задушено пиле с гъби

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
15/04/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 078
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилето на порционни парчета и ги задушете в загрятото олио заедно със ситно нарязания лук и гъбите, нарязани на филийки.

Когато месото поомекне, добавете сол, черен пипер и бялото вино.

Задушавайте ястието на тих огън под похлупак до готовност на месото. Добавете маслото и свалете от котлона.

Поднесете пилето, гарнирано със задушен в масло ориз и резени лимон. Преди поднасяне поръсете с пресен магданоз.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар