Млечен кебап по касапски
Butcher's Dairy Kebab
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Кебап»Млечен кебап по касапски

Млечен кебап по касапски

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5021k
Млечен кебап по касапски1 / 2
16/04/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
110 мин.
Общо
140 мин.
Порции
6
"От майсторите в кухнята знаем, че най-вкусният кебап се прави с крехко агнешко месце и много мерак"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на парчета агнешкото месо, добавете дреболиите. Прибавете ситно нарязаните лук и чушки, както и подправките.

Прехвърлете продуктите в глинен гювеч, добавете виното и сол на вкус. Печете на 150 градуса за около 80-90 минути.

Отстранете капака, залейте с прясното мляко, в което сте разбили яйцата. Допечете на 180 градуса до запичане на заливката.

Поръсете с магданоз и джоджен и поднесете със свежа зелена салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: