Шницели по милански

Шницели по милански

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k338k
Шницели по милански1 / 2
16/04/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
"Всяка хапка се топи в устата, а вие искате още и още"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете месото на 4 парчета и ги начукайте много добре до изтъняване между 2 листа прозрачно фолио. Поръсете месото сол и черен пипер.

Смесете заедно накълцания магданоз, настърганото сирене Грана Падано и галетата. Отделно разбийте яйцата.

Всяко парче месо потапяйте последователно в брашно, разбити яйца и сместа със сиренето.

Пускайте шницелите по Милански да се изпържат в сгорещена мазнина от двете страни. Щом добият златист загар, ги извадете върху решетка с хартия отдолу.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: