Рукола със смокини, прошуто и пармезан

16/04/2015
Mariana
отMarianaДжедай56093720
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо514
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Руколата се измива, подсушава внимателно и се разпределя в чиниите.

Смокините се срязват на четвъртинки и се прибавят към руколата.

Във всяка от чиниите се слага по малко накъсано прошуто и моцарела, поръсва се с листенца мента и настърган пармезан.

Салатата се овкусява с дресинг, приготвен от зехтин, мед, лимонов сок, черен пипер и сол.

По желание може да поръсите с малко запечени на сух тиган кедрови ядки.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар