Какаово руло с крем пудинг

18/04/2015
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър36686733
Приготвяне35 мин.
Готвене15 мин.
Общо50 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 470
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта до побеляване. Постепенно добавете олиото, есенцията и какаото, което сте разтворили в съвсем малко топла вода.

На части добавете пресятото с бакпулвер брашно и разстелете получената смес в тава, покрита с хартия за печене.

Печете пандишпана за около 12 минути в предварително загрята на 190 градуса фурна. Извадете да се охлади за няколко минути и навийте на руло. Ако искате, във вътрешността може да добавите вид ядки или сушени плодове.

Пригответе пудинга според указанията на опаковката. Когато се охлади леко, разпределете го върху пандишпановото руло и внимателно го навийте. Приберете в хладилник за 24 часа. Преди поднасяне поръсете с пудра захар.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар