Фритата със спанак

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
20/04/2015
"Аламинут за шампиони - вкусен и здравословен "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 546
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Фритата

Начин на приготвяне

Загрейте олиото в тиган, сложете нарязаните на ивици картофите, сложете капак и задушете за 10-тина минути.

Добавете размразения спанак, зеления лук и чесъна. Овкусете със сол и черен пипер. Продължете да задушавате още 1-2 минути.

В отделна купа разбийте яйцата с млякото и сипете върху зеленчуците. Поръсете с чедъра, намалете огъня, гответе още 5-7 минути и сервирайте фритатата.

Гастро форма за печене на яйца с 15 форми
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Гастро форма за печене на яйца с 15 форми
49.99 лв.
Виж ››

Усмихнете близките си със своите яйчени специалитети, приготвени с гастро форма за печене на яйца. Цели 15 гнезда и възможност за приготвяне на солени и сладки творения с яйца.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар