Медена салата със сьомга и скариди

07/05/2015
Mariana
отMarianaДжедай56193720
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо682
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте 1 с.л. от зехтина и запържете филето от сьомга за около 5 минути от двете страни. Внимателно го извадете върху домакинска хартия, за да попие излишната мазнина, след което я нарежете на кубчета.

В мазнината от пърженето добавете за кратко скаридите, след което и тях извадете върху хартия.

Накъсайте салатите в дълбока купа. Добавете нарязания на тънки колелца червен лук, чери доматите, нарязани на половинки, скаридите и сьомгата.

Смесете продуктите за дресинга в бурканче и разбийте добре. Овкусете салатата непосредствено преди поднасяне.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар