Леден десерт с ягоди и шампанско
Ledeni desert sa jagodama i šampanjcem
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладолед»Сорбе»Леден десерт с ягоди и шампанско

Леден десерт с ягоди и шампанско

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k277k
Леден десерт с ягоди и шампанско1 / 2
04/05/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
8
"Специалните поводи имат нужда от специални десерти, не сте ли съгласни"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Една чаша захар се смесва с една чаша вода и се загрява при непрекъснато бъркане до пълното разтваряне на захарта.

Сваля се от котлона и се оставя да се охлади. Ягодите се пасират и се добавя захарният сироп.

Портокалът се изцежда и заедно с шампанското се добавя към ягодовото пюре.

Добавя се останалата захар, разбърква се и се оставя се за 6 часа във фризера, като на всеки половин час се разбърква леко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: