Запечен кашкавал с мед и лимон

29/04/2015
Mariana
отMarianaДжедай56093720
Приготвяне10 мин.
Готвене2 мин.
Общо12 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо617
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечатайте парчетата кашкавал в силно загрят тиган с незалепващо покритиe за около 30 секунди от всяка страна.

Ако кашкавалът е твърде мек, първо го изстудете за няколко часа в хладилник, след което го оваляйте в олио.

Поднесете ястието веднага, като непосредствено преди сервирането го залейте със соса от мед и лимон (които сте смесили и разбили добре).подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар