gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Пълнени Домати»Пълнени домати по сицилиански

Пълнени домати по сицилиански

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k4k
Пълнени домати по сицилиански1 / 2
24/05/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махнете капачетата на доматите и с помощта на лъжичка внимателно ги издълбайте. Обърнете издълбаните домати, за да се отцедят.

Загрейте 6 с.л. от зехтина в тиган и запържете лука и чесъна. Махнете от тигана и смесете с галетата, аншоата, маслините и подправките.

Напълнете доматите със сместа, поръсете с пармезана и оставащия зехтин. Запечете в загрята на 180 градуса фурна 20-25 минути.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: