gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Торта Кралица Виктория

Торта Кралица Виктория

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k275k
Торта Кралица Виктория1 / 2
25/05/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции8

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Съставките за блата се смесват в купа и се разбъркват много добре до получаването на еднородна смес. Сместа се разделя на две и се приготвят два блата, които се изпичат във форма, покрита с хартия, в загрята на 180 градуса фурна, за 35 минути. Блатовете се оставят да се охладят.

Съставките за крема се разбиват с миксер до получаване на гладка еднородна смес. С част от крема се намазва единият блат, отгоре се слага вторият блат и се намазва с малко крем.

С останалия крем се прави украса с помощта на щприц, като се оформят една до друга розички, които се покриват с много малки парченца шоколад.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: