Сос Шато

Сос Шато

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5010k
Сос Шато1 / 2
26/05/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
"Изтънчени глезотийки за ценителите на добрата кухня"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината в тиган с дебело дъно и запържете за 30 секунди. Долейте виното и варете около 45 секунди.

Сипете бульона и доматеното пюре, като добре разбъркате, за да няма частици от пюрето. Редуцирайте соса на половина. Ако ще поднасяте този сос с пържоли, сега е моментът да добавите сока, който се е отделил от вече сготвените стекове.

Накрая добавете маслото, сол и пипер на вкус. Така приготвения сос залейте върху пържоли и поръсете с магданоз.

За гарнитура може да поднесете картофи соте.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: