Питки за дюнер
Donner Slices

Питки за дюнер

EfrosiaEfrosia
Джедай
9595k1016k
Питки за дюнер1 / 4
20/10/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции8 бр.
"Най-вкусният дюнер е домашният, който се прави с истински, топли питки за дюнер!"

Необходими Продукти

  • брашно - 180 г
  • сол - 0, 5 ч.л.
  • вода - 100 мл топла
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От продуктите се замесва тесто, което се оставя за 15 минути в хладилника. След това се разделя на 8 топки, които се разточват на тънко.

Разточените питки се пекат на сух загрят тиган по минута от двете страни.

По желание може и да се сгънат на две с плънка вътре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 35
4 10
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: