Пърженки с камамбер

11/06/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862810616
Приготвяне45 мин.
Готвене20 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо714
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо направете соса Бешамел. Сипете млякото, лука, дафиновия лист и черния пипер в средна тенджерка и постепенно. Махнете от огъня, сложете капак и оставете да престои 30 минути. Разтопете маслото и добавете брашното, запържете го за 1 минута, като непрекъснато разбърквате. Добавете млякото и кипнете сместа. Разбърквате, докато се редуцира леко.

Нарежете сиренето и го добавете към соса, заедно със жълтъците. Варете още 2-3 минути и щом сиренето се разтопи, свалете от огъня. Добавете горчицата и подправките. Сипете сместа в кръгла тава и оставете да се олади.

С помощта на малък нож нарежете кръгчета с диаметър 4 см. Топнете ги в малко брашно, след това в разбитото яйце и накрая в галетата и ги изпържете в силно загрято олио.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар