Грис с ябълки

Грис с ябълки

EfrosiaEfrosia
Джедай
9424k1015k
Грис с ябълки1 / 2
19/10/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
"Десертът е готов, остава само да го поднесете и да се отдадете на сладки приказки"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Ябълките се настъргват на ренде и се омесват с канелата и захарта. Отделно се размесват брашното, грисът и содата с малко прясно мляко.

В ненамаслена тава се редят един ред от сместа с грис, след това ябълковата смес и така до изчерпване на продуктите. Най-отгоре се редят ябълки на полумесеци. Залива се равномерно с олио и се пече в умерена фурна.

Грисът с ябълки се поднася охладен.

Рейтинг

5 5
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: