Татковия гювеч с агнешко

ioanaioanaНовак5382
13/06/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 742
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерка се слага агнешкият бут да се свари за около 30 мин. След това в гювеча слагаме олио, сол, моркови и пресен лук, които предварително сме нарязали на кубчета.

Разкостваме бутчето и слагаме една част върху морковите и лука. Слагаме отгоре ред картофи, ред тиквички, нарязани на кубчета, ред месо и отново ред тиквички, ред картофи и подправки.

Омесваме по избор цялата смес, за да се овкуси по-добре и слагаме да се пече за 1 час на 180 градуса.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар